0
Je winkelwagen

Ingrediënten & de werking:
• Sodium cocoyl isethionate (SCI): natuurlijk, reinigt mild maar grondig en schuimt rijkelijk. Zeer geschikt voor de gevoelige huid.
• Kokosbetaine: plantaardig, maakt de huid en het haar glad en verbetert de kambaarheid en glans van het haar. Zeer geschikt voor de gevoelige huid.
• Kokosolie: voedend voor huid & haar door aanwezige vetzuren, vitamines, mineralen en vitamine E.
• Tarweproteïne: heeft een vochtinbrengend vermogen en is een milde conditioner.
• Cosgard GEOGARD® 221: een natuurlijk conserveermiddel voor een langere houdbaarheid.
Groene klei poeder: reinigt de huid intensief en helpt bij onzuiverheden.
• Etherische olie: optioneel, bekijk hier de opties.

Gebruik: Als je nog nooit eerder een shampoo bar gebruikt hebt is dat even wennen, maar eigenlijk is het heel eenvoudig! Je gebruikt een shampoo bar net als een zeep. Zorg ervoor dat je haren nat zijn, wrijf de shampoo bar tussen je handen of rechtstreeks op je haar tot het gaat schuimen. Masseer vervolgens het schuim goed in, laat eventjes intrekken en spoel deze daarna grondig uit & geniet van je zijdezachte haar!

Bewaren: Een shampoo bar staat ongeveer gelijk aan 3 flessen reguliere shampoo. Maar om extra lang te kunnen genieten van jouw shampoo bar is het van belang dat je deze goed opbergt. Bewaar jouw shampoo bar daarom altijd in een bewaarblikje op een tray of op een andere droge plek.

1 beoordeling voor Shampoobar voor vet haar

  1. Michelle V.

    Helaas heb ik veel last van vet haar, sinds ik deze shampoo gebruik hoef ik mijn haren minder vaak te wassen! De geur is ook erg aangenaam.

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *